Aika

Agility……en anden form for leg

I SAK har vi været meget glade for, at vi har kunne tilbyde Agility i de seneste år.
Vi var heldige, at få Saara Kylmänen ind som vores nye Agility instrutør. Saara kommer fra Finland og undervisningen har foregået på Engelsk.

Desværre for SAK, har Saara fået arbejde i sit hjemland og rejer derfor tilbage til Finland sidst på året. Dette betyder, at vi for tiden IKKE kan tilbyde Agility.
Vi leder selvfølgelig efter en ny Agility instruktør, og kender du nogen, så send dem endelig i vores retning.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Træning er meget mere end bare lydighed. Det behøver jo ikke at være slut bare fordi du har fået en dygtig og lydig hund.
Tværtimod er det der, hvor Agility virkelig sætter ind. Når din hund både kan sit, dæk og apportere, hvad er den så i virkeligheden ikke i stand til.

Her er Agility et godt alternativ, hvor du får mulighed for at prøve kræfter med helt andre arbejdsmetoder, og en helt anden form for samarbejde.
Agility er kontakt, sjov og motion for både dig og din hund. En sport der kan dyrkes fra legepladsniveau til eliteplan. Det er faktisk kun dig der sætter grænser for hvad der er muligt.

Som noget nyt tilbyder vi nu også HVALPE-AGILITY

Din hvalp skal være fyldt 4 måneder.

Træningen understøtter grundlæggende lydighedstræning og der bruges sikre forhindringer, I vil prøve tunneler, hop, kun på helt lave stænger, der er ingen hvalpe der må springe eller hoppe før de er fyldt 1 år, dette tages der selvfølgelig hensyn til når der er tale om Hvalpe-Agility. Herudover øves der håndteringsteknikker samt kontaktøvelser, I lærer at gå igennem, gå mellem, gå bag noget og gå fremad samtidig med at hvalpen vænner sig til forskelligt underlag.Læs mere om Lydighed eller Rally.

Tilmeld dig her...