Aika

Agility……en anden form for leg

I SAK har vi været meget glade for, at vi har kunne tilbyde Agility i de seneste år.
Vi var i 2018 heldige, at få Saara Kylmänen ind som vores nye Agility instrutør. Saara kom fra Finland og undervisningen har foregået på Engelsk.

Saara fik arbejde i sit hjemland og rejste derfor tilbage til Finland sidst på året 2019. Dette betød, at vi i en periode ikke kunne tilbyde Agility, men i 2019 kom Emilie til os og har overtaget vores Agility hold med stor succes, det er vi meget glade for, og ser frem til et godt samarbejde med Emilie. (Mere information om Emilie kommer senere)
 

----------------------------------------------------------------------------------------------

Træning er meget mere end bare lydighed. Det behøver jo ikke at være slut bare fordi du har fået en dygtig og lydig hund.
Tværtimod er det der, hvor Agility virkelig sætter ind. Når din hund både kan sit, dæk og apportere, hvad er den så i virkeligheden ikke i stand til.

Her er Agility et godt alternativ, hvor du får mulighed for at prøve kræfter med helt andre arbejdsmetoder, og en helt anden form for samarbejde.
Agility er kontakt, sjov og motion for både dig og din hund. En sport der kan dyrkes fra legepladsniveau til eliteplan. Det er faktisk kun dig der sætter grænser for hvad der er muligt.

 Læs mere om Lydighed eller Rally.

Tilmeld dig her...